top of page
Sök
  • prizmaredovisning

Tillbakablick på året som gått.

I podden förra året vid den här tiden reflekterade jag över din vision, genom att blicka bakåt på 2021 och framåt på 2022. Detta var i avsnitt nr 5 som handlade om Från vision till ökad lönsamhet. Lyssna gärna på det avsnittet om du missat det.

Jag pratar i det avsnittet även om Livshjulet och den övningen visar jag även visuellt, finns på vår hemsida via länken här: Video | prizmaconsulting.se
Under månaderna som sedan gått har har podden bland annat handlat om lägga din budget, marknadsföring då och nu, sociala medier. Avsnitten har varvats av intervjuer med spännande gäster. Nu i höst har fokus varit uppföljning av året och hur man läser av sina siffror.


Nu står vi vid ett nytt årsskiftet och livshjulet börjar om, dags att se över hur 2022 och kanske justera dina mål inför 2023.


I detta avsnitten nr 27 av Visionspodden knyter vi ihop säcken för 2022 jag samtalar även med Lisbet Vikman som berättar om hur hon sa upp sig från sitt arbeta för att följa sin dröm och starta eget. Lyssna där poddar finns eller via länken här:Gott Nytt År önskar

Margareta


PS. vill du ha hjälp med att skapa din vision, kontakta mig i länken nedan för kostnadsfritt samtal. ds

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page