top of page
Sök
  • prizmaredovisning

Sociala medier, del 1

Veckans poddavsnitt handlar om Sociala medier.


Vilka sociala medier finns det, vilka är populärast? Måste man vara med och hur ska man tänka, detta resonerar jag kring i veckans poddavsnitt.
Ämnet är brett och jag insåg att jag inte skulle hinna med allt jag tänkt säga, så därför är detta del 1. Fortsättning på ämnet följer och del 2 kommer lite längre fram i februari.


Avsnittet belyser hur viktigt det är att ha sin digital plattform och går igenom några av de vanligaste sociala medierna. Vilka ska man vara med på, behöver man vara med och hur lång tid ska man lägga. Frågorna är många och svaren ja dem hittar du kanske i Visionspodden 😉 som finns där poddar finns och på vår hemsida,


Trevlig vecka

MargaretaPs !Förra veckan pratade jag om hur man gör en budget, du har väl inte missat tillfället att ladda ner en mall gratis? Och för dig som blev nyfiken på det här med budget, men vill ha mer visuell överblick så har du tillgång till en workshop jag hade för en grupp i somras, där jag berättar mer och visar hur man gör. DS


Klicka på länken nedan så får du tillgång till detta under januarimånad. Du får dessutom med en budgetmall i excel som du kan ladda ner direkt och börja arbeta med.

Du hittar det genom att klicka på länken nedan:

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page