top of page
Sök
  • prizmaredovisning

Ledord för 2023 - Vision

Numer är det populärt att ha ledord för året, årets ledord blir för mig som förra året och det är VISONER. Med en klar vision är det lättare att sätta mål och de strategier som behövs för att uppnå målen. Precis som med budget behöver man följa upp och se över sin visioner och kanske behöver man även justera sina planer.

Detta pratade jag även om i senaste avsnittet när jag samtalade med Lisbet – avsnitt 27 – Kvinnan som följde sin vision och startade eget.


Visioner var även ämnet i avsnitt nr 5 Visionspodden, i samband med detta kom jag även in Livshjulet. Till den hade jag en visuell övning på hur man ritade upp sitt livshjul för att se om det balanserade.


Lyssna gärna på avsnitt nr 5 och se på filmen nedan där jag visar livshjulet


Hur blev ditt livshjul?

Mitt kan du se i filmen i länken nedan:


Trevlig helg

Margareta


PS. vill du ha hjälp med att skapa din vision, kontakta mig i länken nedan för kostnadsfritt samtal. Ds


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page