top of page
Sök
  • prizmaredovisning

Är ”moneymindset” vägen till att tjäna mer pengar?

Förra veckan skrev jag om varför kvinnor inte tjänar mer pengar i sitt företagande utifrån en artikel jag läst. Denna veckan spinner jag vidare på ämnet med "money mindset " , för även det är något man pratar mycket om nu.


Kan man med sitt moneymindset tjäna mer pengar?


Jag säger ja på den frågan, med denna utgångspunkt att man först har en plan. För precis som med allt annat man bestämmer sig är att göra och arbetar kontinuerligt utifrån ör ens mindset a o.


Det är precis som med träning om du vill kunna göra 10 armhävningar måste du då först ha ett mål, dvs 10 st, sedan inom en viss tidsram för att göra målet mer realistiskt.

Men det räcker ju inte med att önska, jag önskar jag kunde...

Utan man måste ju också utföra, så då får man börja träna att lyckas med en armhävning och öka på successivt. Jag tror ni förstår hur jag menar😉


Men vad kommer mindset in nu kansks du undrar ?


Jo om du inte har det med dig ditt mindset och börjar tänka det här kommer aldrig gå och ger upp halvvägs ja då kommer du ju inte lyckas. Ok, nu är träning ett ganska enkelt exempel, men just money mindset var ett av ämnena vi diskuterade i kursen Förstå dina siffor på 30 dagar som jag ledde i somras.


Det var först när kursdeltagarna blev medvetna om de dolda kostnader och vikten av att sätta intäktsmål som detta blommade fram. När dem insåg vikten av rätt mindset blev det en av deras nycklar i deras fortsatta arbete med framgång för deras företag.


Fundera på hur du kan skifta ditt mindset.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page