top of page
Sök
  • prizmaredovisning

Visionspodden i vår & HR trender 2024.

Visionspodden handlar att driva företag -  i höstas frågade jag företagare varför de startade eget – många svarade frihet ( trots att de jobbade jättemycket).

Frihet kan tolkas på olika sätt från person till person.


I vår kommer Visionspodden handla mycket om HR, för har du företag kanske du har personal, behöver personal, ska säga upp personal eller kanske rent av är personal.

Så podden kommer i vår ta upp allt ifrån visselblåsaragen, till vett och etikett på kontoret.


För dig som hade hoppats på ett avsnitt om att driva företag, vill jag tipsa om höstens serie om företagande. I avsnitt 31 började med din vision och följde upp med , affärsidé, , budget, lönsamhet och försäljningskanaler. Lyssna gärna på avsnitt 31 -40 (i avsnitt 40 knöts säcken ihop hur året gått). Det kommer även komma avsnitt om deklaration och bokslut i vår.

 

 

HR-trenderna under 2024


2024 kommer med flera förändringar inom HR:.

  1. Den snabba tekniska utvecklingen, AI´s påverkan inom rekrytering och ledares hybrida arbetsmiljö innebär stora utmaningar.

  2. Fler kommer att prioritera ett allt-i-ett HR-verktyg

  3. Ledarskapsträning med fokus på distans

  4. Två av de största skillnaderna med att styra ett distansteam mot ett kontorsbaserat team är. Att arbeta på distans handlar om att lita på ditt team.

  5. I podden pratar jag mer om detta och ger tips på hur  investerar du i medarbetarna i tuffa tider - 7 konkreta tips till cheferLyssna på där poddar finns eller via länkar nedan:

Podcaster:

Spotify:

Via hemsidan:


Allt Gott

Margareta

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page