top of page
Sök
  • prizmaredovisning

Formula för ekonomisk fitness.

På endast 30 dagar tar du kontroll över din ekonomi med vår enkla metod.


Förstå dina siffror på endast 30 dagar?

Du kanske tänker, det gör jag redan och ja det kan man göra till viss del, men jag har utgått från min erfarenhet som redovisningskonsult och alla frågor jag brukar få. Att ja till viss del gör de flesta det, men man kan finslipa det något.
Det behöver inte ens ta lång tid, avsett några minuter per dag endast och på 30 dagar kan du knyta ihop säcken. Svårare än så behöver det inte vara, du hänger väl med ;)


Förr när man arbetar som redovisningskonsult träffar man många olika företagare och alla har en passion för det dem gör. Oftast tycker dem att det där med siffror är väldigt tråkigt och anlitar någon att göra detta. Det är ju helt naturligt men vad som skiljer företagarna åt är att de förstår vad siffrorna som bearbetas säger, dvs innebär är det som har lättare att möta svårare tider än det som har ett större grepp om det.


Formula för finansiell fitness

I den här kursen kommer du få kontroll över ditt företags ekonomi på 30 dagar utan huvudvärk, jargong eller förvirring om var du ska börja. När du kan tolka dina siffror, blir det lättare att upprätta en budget. Då kan du utveckla en strategi och affärsplan för ökad lönsamhet, för du förlorar pengar utan att veta om det.


Vill du ökad förståelse för dina siffor och vision och därmed möta 2024 mer stärkt läs mer nedan. Du kan även sätta upp dig på vip väntelistan till när anmälan öppnar för kursstart, alla som sätter upp sig på listan (ej bindande) kommer att erbjuds reducerat pris på kursavgiften, kursstart 6 november.


Du kan även höra mer om kursen och om moneymindset i veckans Visionspodd avsnitt nr 36, lyssna på där poddar finns eller via länkarna nedan


Via spotify:


Via podcaster:


Hemsidan:


Läs mer om kursen i länken nedanVänligen Margareta


PS anmälan till VIP väntelistan DS

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page